Vesebetegek Debreceni és Hajdú-Bihar Megyei Egyesülete

VESEBETEGEK DEBRECENI ÉS HAJDÚ-BIHAR MEGYEI EGYESÜLETE

Az Egyesület
 
2019. ÉVI ESEMÉNYEK
 
2018. ÉVI ESEMÉNYEK
 
2017. ÉVI ESEMÉNYEK
 
2016. ÉVI ESEMÉNYEK
 
2015. ÉVI ESEMÉNYEK
 
2014. ÉVI ESEMÉNYEK
 
Fotópályázat

Mozogj! Fotózz! Nyerj!

 

Kedves Pályázók!
A fotópályázatra érkezett képeket a felkért zsűritagok értékelték. Nehéz volt a döntés, mert minden beérkezett kép díjat érdemelne. Ezúton is köszönjük a beküldőknek, hogy részt vettek játékunkban!

Valamint köszönjük a debreceni Decathlon áruház és a Viktória étterem támogatását!


A zsűri tagjai:
Böcskei Virág (Nemzeti vese Program)
Németh Anikó (Győr-Moson-Sopron Megyei Vesebetegek Egyesülete)
Kutasi Irén (Vesebetegek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete)
Kárpáti Eszter és Bana Dávid (támogatóink)

Király Enikő (gyógytornász)
Szebenszki Erzsébet ( dietetikus)

Csikós János (fotós)

Eredmény a következő:
20000 Ft-os Decathlon vásárlási utalványt nyertek:


Fehér Bot Alapítvány Ifjúsági Irodájának tagjai


Kola István


Losonczy Aurél

 

5000 Ft értékű ajándékutalványt nyertek, mely a debreceni Viktória étteremben használható fel:


Dr. Garami Nóra


Patakyné Papp Mónika


Pór László

 

Gratulálunk nyerteseinknek!
A nyeremények a Vese Világnapi rendezvény keretében kerültek átadásra.

 

Amelyik kép nem nyert, arra a közönség szavazhatott március 9-ig, s a legtöbb szavazatot kapó fotó beküldője egy 20.000 Ft-os Decathlon vásárlási utalványt nyert.
Közönségdíj nyertese:

Kovács Györgyné

 

*************************************************************************************************************

Kiírás:

Minden év március második csütörtökje a Vese Világnapja. Idén az elhízás káros következményeire és annak a vesebetegségekkel kapcsolatos összefüggéseire szeretnénk felhívni a figyelmet, legfőképpen a mozgásra, sportra alapozva. Azoknál az embereknél, akik túlsúlyosak vagy elhízottak  2-7-szer nagyobb a végstádiumú vesebetegség kialakulásának az esélye, mint a normál testsúlyúaknál.

 

A Vesebetegek Debreceni és Hajdú-Bihar Megyei Egyesülete fotópályázatot hirdet a Vese világnap alkalmából!

 

Kíváncsiak vagyunk, hogy Te mit teszel veséd egészségének érdekében?

A nyereményjáték során olyan fotókat várunk, ami kifejezi, hogy ki mit tesz veséje egészségének megőrzése érdekében. Az egészséges életmód, a megfelelő táplálkozás és a rendszeres testmozgás nagy mértékben segít megelőzni az elhízás és a vesebetegség kialakulását. S hogy mivel vigyázhat még veséje egészségére, segít a lenti videó is.

 

A pályázat határideje: 2017. február 23.- március 2.

 

Pályázati feltételek:

- A fotópályázaton bárki részt vehet, az Egyesület vezetőségén kívül.

- Egy ember egy fotóval pályázhat.

- A képek készítési ideje 2017. február 23.- március 2. között legyen.

- Lehet egyéni fotó, családos, csoportos, lényeg, hogy a beküldő is szerepeljen rajta.

- A pályázatra kizárólag digitális fotókat fogadunk. A képrögzítő eszköz tekintetében nincsen semmilyen megkötés.

- A fotón kötelező feltüntetni a „VESE VILÁGNAP 2017. DEBRECEN” szöveget. Ez történhet digitális utómunkával, vagy a kép készítésekor egy papírlapra felírva, képernyőn kivetítve, bárhogy, csak szerepeljen rajta.

- A fotókat a vede.deb@gmail.com email címre kell elküldeni, mellé üzenetben feltüntetve a pályázó nevét, címét, telefonszámát. Az adatokat kizárólag a fotópályázathoz használjuk fel, harmadik fél részére nem adjuk ki.

 

A fotók beküldésével az alkotó elfogadja, hogy a fotóját a VEDE Egyesület rendezvényein, kiadványaiban, honlapján és a közösségi médiában jogszerűen felhasználhatja, azért az Egyesület pénzbeli megváltásra nem kötelezhető.

A fotók beküldési határideje: 2017. március 2. éjfél

Nevezési díj nincs!

A nyerteseket elsősorban emailben értesítjük.

 

A fotópályázat zsűrizése: Az alkotásokat a Vese Világnapi programokkal kapcsolatos szakemberek bírálják el. Azok a képek nyernek, amik a legjobban kifejezik az egészség, ezen belül a vese védelmének fontosságát.

A beérkezett képeket március 2-án Egyesületünk facebook oldalán is közzétesszük. (https://www.facebook.com/vede.debrecen/) Ekkor szavazhatnak a látogatók a nekik legjobban tetsző képre, melyért közönség díjat fogunk adni.

 

Nyeremények:

A legjobb, témához legjobban illő képek beküldőinek:

3 db 5000 Ft értékű ajándékutalvány a debreceni Viktória étteremben

3 db 20.000 Ft-os Decathlon vásárlási utalvány

 

Közönségdíj:

1 db 20.000 Ft-os Decathlon vásárlási utalvány

 

Nyeremények átvétele:

A nyeremények a Vese Világnapi rendezvény keretében kerülnek átadásra.

Ideje és helye: 2017. március 5. 10 óra

In Vitro Dignosztikai tömb

(I. Belgyógyászat épület mellett)

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Tartalom

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.